Śliwki w migdałach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śliwki kroimy na połówki, skraplamy sokiem wyciśniętym z cytryny, posypujemy cukrem waniliowym i na miejsce pestek kładziemy po jednym migdale i odrobinę skórki pomarańczowej. Na talerzu układamy po kilka śliwek i obsypujemy je zmielonymi migdałami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 415
Data dodania: 2011-06-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śliwki w migdałach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.