Rybne curry

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety kroimy na kawałki o boku 2 cm. Cebulę obieramy, kroimy w talarki, podsmażamy chwilkę na oleju, zdejmujemy z patelni. Pomidory odcedzamy, zalewę zostawiamy do dalszego duszenia. Następnie rybę smażymy kilka minut na oleju pozostałym ze smażenia cebuli. Do ryby dodajemy cebulę, pomidory, pokrojoną w spore kawałki natkę. Następnie rybę podlewamy pół szklanką wody oraz kilkoma łyżkami zalewy pomidorowej. Dusimy pod przykryciem 15-20 minut, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podajemy z ziemniakami lub ryżem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1026
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rybne curry

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.