Ryba w sosie brzoskwiniowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę panierujemy w mące, jajku oraz bułce tartej, smażymy na złoty kolor na oleju. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, przesmażamy na oleju, aż się zeszkli. Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy w kostkę. Następnie brzoskwinie łączymy z cebulą, sokiem z brzoskwiń i dusimy kilka minut na małym ogniu. Następnie dodajemy keczup i wszystko razem podduszamy. Rybę oraz sos przestudzamy, układamy rybę w salaterce warstwami i polewamy sosem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1563
Data dodania: 2010-03-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w sosie brzoskwiniowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.