Pieczeń z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę drobno posiekać. Do wody dodać jedno jajko, sól, pieprz i płatki owsiane. Dodać wcześniej posiekaną cebulę i koncentrat pomidorowy. Całość wymieszać. Po 5 minutach dodać mięso i jeszcze raz wymieszać. W tym czasie ugotować 3 jajka na twardo. Na kawałku pergaminu rozłożyć mięso, na środku ułożyć obrane jajka i zwinąć w rulon. Przełożyć do blachy wysmarowanej masłem i piec 50 minut w temp. 180 stopni. Po ostudzeniu pokroić w plastry.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 475
Data dodania: 2011-06-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.