Schabowe z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab dzielimy na kotlety, rozbijamy, oprószamy przyprawą, pieprzem i solą. Odkładamy do lodówki na godzinę. Następnie panierujemy w roztrzepanych jajkach, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Pieczarki myjemy, osuszyć i pokroić w plasterki. Cebulę kroimy w kosteczkę. Pieczarki oraz cebulę smażymy na łyżce oleju. Na każdym kotlecie układamy usmażone pieczarki i przykrywamy paskami żółtego sera. Wstawiamy do gorącego piekarnika na 5 minut, do rozpuszczenia sera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 692
Data dodania: 2010-11-05

Zdjęcia

Schabowe z pieczarkami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schabowe z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.