Pieczarkowa postna zupa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, kroimy według swojego uznania. Warzywa myjemy, obieramy, kroimy w kostkę. Wodę gotujemy z kostkami rosołowymi. Pieczarki z cebulką podsmażamy, dodajemy do gotującej się wody. Dodajemy pozostałe warzywa, gotujemy do momentu aż warzywa będą miękkie. Doprawiamy na koniec solą, pieprzem do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 692
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowa postna zupa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.