Marchew z grulami na gęsinie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kroimy w kostkę marchewkę i ziemniaki. Gotujemy je do miękkości. Gdy już będą miękkie robimy z nich jednolitą papkę. Gotujemy mięso, gdy będzie miękkie łączymy wywar z gęsiny z papką. Całość doprawiamy solą, pieprzem i maggi.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 829
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchew z grulami na gęsinie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.