Kurczak w parmezanie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić na dość duże kawałki, oprószyć solą i pieprzem, zanurzyć w rozkłóconym jajku, obtoczyć w tartej bułce zmieszanej z parmezanem i smażyć w gorącym oleju na złoty kolor.Wbić wykałaczkę przed podaniem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 722
Data dodania: 2009-05-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Kurczak w parmezanie

2010-02-22 23:08:04

Musi być dobre.
!Adela#

!Adela

2009-06-29 11:27:57

Z kolndra mi tak srednio smakowalo, ale bazylia drobno posiekana jest super w smaku..
!Ela#

!Ela

2009-05-10 11:32:30

Bardzo smaczne samo w sobie, ale mozna dodac jeszcze kolendry, jest tez super..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.