Kluski lane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łączymy mąkę z jajkiem i mieszamy do momentu uzyskania jednolitej masy i pęcherzyków. Ciasto wlewamy na zupę lub wrzącą wodę. Mieszamy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 837
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Kluski lane
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-11
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluski lane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.