Kiełbasa podsmażana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na patelni rozgrzewamy olej, kiełbasę tniemy na mniejsze kawałki, wkładamy na patelnię, podsmażamy z obu stron przez około 10 minut. podajemy z ketchupem i frytkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 961
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Kiełbasa podsmażana
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa podsmażana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.