Grzybki

Ocena przepisu

Składniki

  • grzyby 4 kg
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta
  • listek laurowy 1 op

Sposób przyrządzenia

Grzyby myjemy, obieramy, kroimy, zalewamy gorącą wodą, odcedzamy. Wkładamy do naczynia grzybki, dodajemy wodę, sól i pieprz i dusimy 30 minut. Następnie wkładamy do słoików, dodajemy listki, zakręcamy i gotujemy 30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1075
Data dodania: 2010-02-08

Zdjęcia

Grzybki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-08
Grzybki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Grzybki

2010-02-25 17:05:38

Takie grzyby też robię.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.