Danie z Combra

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, usunąć kości, zalać mlekiem i odstawić. Następnie mięso wyjąć, osuszyć, pokroić na kawałki, natrzeć przyprawami, oprószyć mąką, panierować w jajkach roztrzepanych z koniakiem i bułce tartej z serem, następnie zrumienić z obu stron na gorącym tłuszczu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 609
Data dodania: 2011-02-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Danie z Combra

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.