Czerwona kapusta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obraną z wierzchnich liści kapustę poszatkować, lekko nasolić i posypać pieprzem. Rozgrzać margarynę w rondlu, wrzucić poszatkowaną kapustę dodać ocet (aby nie straciła koloru) i dusić 1 godz. Pod przykryciem, dolewając po trochu soku porzeczkowego w marę wyparowywania płynu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 621
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Czerwona kapusta
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2011-06-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czerwona kapusta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.