Biszkopt klasyczny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubij z cukrem. W kubku przygotuj żółtka zmieszane z octem i proszkiem do pieczenia. Do ubitych białek dodaj żółtka, wolno wymieszaj, dodaj mąkę i oliwę, wymieszaj. Ciasto wylej na blaszkę wysmarowaną masłem i posypaną bułką tartą. Piecz ok 35-40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 18
Wyświetlenia: 450
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Biszkopt klasyczny
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt klasyczny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.