Żeberka w suszonych owocach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Owoce namoczyć w wodzie. Żeberka sparzyć wrzątkiem, natrzeć solą, startą cebulą i ziołami. Obsmażyć na gorącym tłuszczu. Wyjąć kostki, a na ich miejsce włożyć posiekane owoce. Faszerowane żeberka ułożyć w rondlu wysmarowanym tłuszczem. Dusić pod przykryciem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 744
Data dodania: 2008-11-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Żeberka w suszonych owocach

2010-02-23 00:46:59

te suszone owoce, tym żeberkom nadają smaku.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.