Szpinak z mlekiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przygotowany szpinak ugotować w osolonej wodzie, odsączyć, drobno pokroić i podsmażyć na maśle. Następnie przełożyć go do rondla, dodać mleko, sól i pieprz, dobrze wymieszać i gotować na małym ogniu przez 5 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 705
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szpinak z mlekiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.