Kompot z czerwonej porzeczki

Ocena przepisu

Składniki

  • porzeczka czerwona 30 dag
  • woda ciepła 1 litra
  • cukier 5 dag

Sposób przyrządzenia

Do gotującej wody wkładamy obrane porzeczki, gotujemy 15 minut. Dodajemy cukier.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1610
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Kompot z czerwonej porzeczki
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z czerwonej porzeczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.