Rolada z żółtego sera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser w kawałku wrzucamy do wrzątku i parzymy pół godziny. Na farsz ucieramy serki z masłem, dodajemy przysmażone posiekane pieczarki, pokrojone w kostkę jajka i posiekany koperek. Doprawiamy solą i pieprzem. Wyjmujemy ser i wałkujemy. Nakładamy farsz. Rozsmarowujemy go na płacie sera, rolujemy. Zawijamy w folię aluminiową i bawełniany ręcznik kuchenny. Dociskamy końce, zawijamy i wstawiamy do lodówki. Czekamy, aż ser zastygnie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 833
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolada z żółtego sera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.