Paprykowy kefir

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Świeże papryki umyć, przekroić, usunąć nasiona, pokroić w cienkie pierścienie. Podsmażyć je na gorącym tłuszczu, aż będą miękkie. Całość połączyć z kefirem. Wymieszać, doprawić do smaku sola i pieprzem, schłodzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 642
Data dodania: 2010-05-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Paprykowy kefir

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.