Kogut do obiadu

Ocena przepisu

Składniki

  • kogut 1 sztuka
  • masło 3 łyżki
  • wegeta

Sposób przyrządzenia

koguta podzielić na części i ugotować (według mojego przepisu na rosół z koguta-wtedy będziemy mieli dwa dania)gdy mięso będzie miękkie odsączyć na durszlaku.na patelni rozgrzać masło i podsmażyć mięso oprószone wegetą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 759
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Kogut do obiadu
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kogut do obiadu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.