Biszkopt kakaowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubić z cukrem. Dodać żółtka, dalej ubijać. Mąkę wymieszać z kakao i proszkiem do pieczenia. Wsypać do ubitych jajek, wymieszać. Ciasto wylać na wyłożoną papierem do pieczenia foremkę o wymiarach 25x35cm. Piec 25 min w temp 180 stopni c.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1001
Data dodania: 2009-12-02

Zdjęcia

Biszkopt kakaowy
Natasza1#

Dodane przez:

Natasza1

2009-12-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt kakaowy

2010-03-20 18:49:10

Łatwy przepis i się udaję,biszkopt pulchniutki polecam

2010-02-23 12:57:04

Muszę wypróbować ;P

2010-02-18 00:22:21

Musi być on dobry.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.