Biała fasola z bakaliami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białą fasolę przebrać, ugotować i przetrzeć. Migdały namoczyć w ciepłej wodzie, obrać i drobno posiekać, a rodzynki umyć. Fasolę przełożyć na posmarowaną olejem brytfannę, dodać migdały z rodzynkami, dobrze wymieszać, po czym potrzymać na małym ogniu przez 10-15 minut. Następnie przełożyć na półmisek oraz ozdobić kawałkami cytryny i zieleniną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1147
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Biała fasola z bakaliami

2010-02-20 15:30:44

To jest na prawdę dobre.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.