Wywar z grzybów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby umyć, namoczyć. Następnie zalać wodą, dodać oczyszczoną włoszczyznę i cebulę, gotować do miękkości pod przykryciem. Pod koniec dodać przyprawy. Wywar przecedzić, grzyby zużyć do pierożków, uszek lub zupy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 751
Data dodania: 2010-02-11

Zdjęcia

Wywar z grzybów
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Wywar z grzybów

2010-02-13 11:45:16

Super na barszczyk wigilijny.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.