Wafelki z kajmakiem

Ocena przepisu

Składniki

  • wafle 1 opak.
  • masło 125 g
  • masa krówkowa 1 puszka

Sposób przyrządzenia

Masło utrzeć na puch mikserem, dodawać łyżką masę krówkową i dalej ucierać. Masą przekładać suche wafle. Wafel na wierzchu pozostawić suchy. Na gotowych waflach położyć deseczkę, wstawić do lodówki. Po kilku godzinach, gdy masa dobrze stężeje pokroić na kawałki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 40
Wyświetlenia: 385
Data dodania: 2011-12-29

Zdjęcia

Wafelki z kajmakiem
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-12-29
Wafelki z kajmakiem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Wafelki z kajmakiem

2012-01-18 13:38:36

bardzo lubię wafelki domowej roboty :) twoje wyglądają kusząco

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.