Czerwony śledź

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety śledziowe osączyć z zalewy, pokroić na małe kawałki. Buraki umyć, ugotować. Gdy ostygną obrać i drobno pokroić lub zetrzeć na tarce do jarzyn. Cebulę obrać, posiekać. Zalać buraki jogurtem, starannie wymieszać. Dodać cebule, posiekaną natkę pietruszki i śledzie. Doprawić do smaku cukrem, sola i pieprzem. Wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1110
Data dodania: 2010-05-29

Zdjęcia

Czerwony śledź
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-07-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czerwony śledź

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.