Sok z malin na zimę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Maliny dokładnie przebrać z wszelkich paproszków, następnie w duży słój wsypywać porcję malin i przesypywać cukrem, aż do wyczerpania składników. Odstawić w nasłonecznionym miejscu na kilka dni, następnie sok odlać w słoiki, dokładnie zakręcić i pasteryzować około 15 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1316
Data dodania: 2010-03-13

Zdjęcia

Sok z malin na zimę
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sok z malin na zimę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.