Piernik

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ucieramy z cukrem. Margarynę roztapiamy i przestudzamy. Chłodną margarynę dodajemy do żółtek. Mąkę, proszek do pieczenia, przyprawę łączymy ze sobą i dodajemy do utartych żółtek. Przelewamy do blaszki i pieczemy 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1105
Data dodania: 2009-12-02

Zdjęcia

Piernik
monika4#

Dodane przez:

monika4

2009-12-02
Piernik
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Piernik

2010-02-18 00:52:46

Piernik zawsze jest dobry.

2010-02-17 16:43:09

To dobrze,że komuś podobają się moje przepisy.

2010-02-17 10:05:25

Tak podobne robiłam ten przepis. Rewelacja ;-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.