Makaron z pietruszką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Oliwę wymieszać z przyprawami, dodać pietruszkę, wszystko zmiksować. Makaron odcedzić, wyłożyć na talerze i polać sosem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1762
Data dodania: 2010-09-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z pietruszką

2010-09-18 13:59:52

soli i pieprzu do takich potraw daje się według uznania. Są takie potrawy gdzie niezbędne jest dodanie określonej ich ilości, ale w takich wypadkach kiedy masz możliwość spróbowania tego co robisz samodzielnie to generujesz. Np. do peklowania mięsa od razu musisz wiedzieć ile dasz bo jak już zapeklujesz to czasu nie cofniesz.

2010-09-16 17:27:37

a ile tych przypraw ma być??

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.