Kotleciki drobiowe posiekane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka wymieszać z majonezem, serem żółtym, mąką, posiekaną natką pietruszki i Vegetą. Pieczarki oczyszczone zetrzeć na tarce o dużych oczkach i smażyć na maśle, aż woda odparuje. Mięso pokroić w drobną kostkę, wymieszać z pieczarkami i masą jajeczną i na 2 godziny wstawić do lodówki. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Łyżką nabrać masę mięso-jajeczno-pieczarkową i smażyć małe kotleciki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2609
Data dodania: 2009-06-08

Zdjęcia

Kotleciki drobiowe posiekane
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Kotleciki drobiowe posiekane

2010-02-22 22:20:51

Fajny przepis.
!Basia#

!Basia

2009-06-29 12:39:42

Bardzo smaczne, polecam jeszcze dodac jesli ktos chce zmielonego kminku..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.