Jajka faszerowane pasztetem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy w lekko osolonej wodzie na twardo, studzimy, obieramy, kroimy na pół. Pasztet mielimy w maszynce do mięsa, łączymy z majonezem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na półmisku układamy umytą sałatę, układamy połówki jajek, szprycownicą lub łyżką nakładamy masę z pasztetem, dekorujemy pokrojonym pomidorem, podajemy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 640
Data dodania: 2011-04-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka faszerowane pasztetem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.