Grzybek do rosołu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ucieramy masło z żółtkami do białości, wsypujemy mąkę i solimy. Dokładamy ubitą pianę z 2 białek, mieszamy i wylewamy na patelnię posmarowaną masłem. Wstawiamy do pieca. Gdy się zarumieni, wyciągamy, studzimy i kroimy na kawałki, które wrzucamy do zupy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 497
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzybek do rosołu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.