Grzanki firmowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę okrajać ze skórki, następnie pokrajać w poprzek na kromki o grubości 1 cm, skropić rumem, posmarować dżemem. Migdały sparzyć, obrać ze skórki, ułożyć dekoracyjnie na grzankach, polać stopionym masłem i zapiec w gorącym piekarniku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 782
Data dodania: 2010-02-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Grzanki firmowe

2010-02-24 19:54:11

ujdzie

2010-02-23 20:25:32

Dobre jedzenie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.