Twarożek malinowo-waniliowy

Ocena przepisu

Składniki

  • mleko 1/2 szklanki
  • wanilia 1 odrobina
  • twaróg chudy 1 plaster
  • maliny mrożone 1/2 szklanki
  • migdały 3 szt.

Sposób przyrządzenia

Mleko zagotować z odrobiną wanilii, przecedzić, ostudzić. Zmiksować mleko z twarożkiem i mrożonymi malinami. Posypać startymi na tarce migdałami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 609
!sonia

!sonia

Data dodania: 2009-01-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Twarożek malinowo-waniliowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.