Różowa babka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z białek ubić pianę. Margarynę roztopić i ostudzić. Żółtka i cukier rozetrzeć. Do utartej masy dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i kisiel i wymieszać. Dodać roztopioną margarynę i ponownie wymieszać. Dodać ubitą pianę. Piec w foremce przez ok 40min w 170 stopniach. Po upieczeniu polać lukrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 385
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Różowa babka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.