Gruszki zapiekane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Gruszki umyć i obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne. Każdą gruszkę pokroić na pół. Włożyć do foremki. Oprószyć delikatnie imbirem i cynamonem. Zapiec w piekarniku na złoty kolor. Po upieczeniu i ostudzeniu rozrobić polewę czekoladową i polać po całości gruszki polewą czekoladową. Obsypać płatkami migdałowymi
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 840
Data dodania: 2011-11-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gruszki zapiekane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.