Parowane warzywa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa myjemy, obieramy, wkładamy do garnuszka. Polewamy oliwą i posypujemy przyprawą. Garnuszek przykrywamy pokrywką i parujemy 30 minut warzywa.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 521
Data dodania: 2011-02-09

Zdjęcia

Parowane warzywa
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parowane warzywa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.