Masło szałwiowe

Ocena przepisu

Składniki

  • szałwia 10 listków
  • masło 2 dag

Sposób przyrządzenia

Utrzeć masło z rozdrobnionymi listkami szałwii, przyprawić solą. Wykorzystać do pieczywa jasnego.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 940
Data dodania: 2010-02-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Masło szałwiowe

2010-02-25 20:51:25

Zawsze to inne masło, niż tradycyjne. Polecam.

2010-02-13 11:41:40

Wyśmienite na chlebek.

2010-02-12 16:37:42

Zawsze to inne masło, niż zwyczajne.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.