Jabłka tarte

Ocena przepisu

Opis

Nadmiar jesiennych jabłek wykorzystuję w ten sposób.W zimie są idealne na jabłeczniki.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka obrane ze skórki potrzeć na dużych oczkach. Napełnić słoiki i pasteryzować 15 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1069
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Jabłka tarte
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka tarte

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.