Pijane parówki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z parówek zdjąć osłonki. Na patelni stopić masło i obsmażyć parówki, obracając je, aby ładnie się zrumieniły. Przełożyć na półmisek, a na tej samej patelni zrumienić krakersy i polać winem. Kiedy sos się zagotuję, zmniejszyć płomień i dusić 10 minut. Dodać sól, pieprz, tymianek i liść laurowy. Włożyć parówki i dusić pod przykryciem 10 minut na słabym ogniu, wyjąć je. Przed podaniem polać sosem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 738
Data dodania: 2010-12-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pijane parówki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.