Masa na bezy brzoskwiniowe
Składniki
Sposób przyrządzenia
Białka ubijamy na puch z cukrem pudrem. Na koniec dodajemy kisiel. Można formować beziki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 610
Data dodania: 2010-02-14
Zdjęcia
2010-02-14
Masa na bezy brzoskwiniowe
Zobacz wszystkie (5)
Komentarze
Do przepisu na: Masa na bezy brzoskwiniowe
2010-02-17 16:50:00
No nie mam gusty.
2010-02-16 22:51:07
A to Dobre przepis.
2010-02-16 11:50:58
Wszyscy ja chwalą.
2010-02-15 18:43:28
Można dodać inny kisiel wg uznania.
2010-02-15 17:53:43
Musi być dobra ta masa.