Masa na bezy brzoskwiniowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubijamy na puch z cukrem pudrem. Na koniec dodajemy kisiel. Można formować beziki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 610
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Masa na bezy brzoskwiniowe
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-14
Masa na bezy brzoskwiniowe
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Masa na bezy brzoskwiniowe

2010-02-17 16:50:00

No nie mam gusty.

2010-02-16 22:51:07

A to Dobre przepis.

2010-02-16 11:50:58

Wszyscy ja chwalą.

2010-02-15 18:43:28

Można dodać inny kisiel wg uznania.

2010-02-15 17:53:43

Musi być dobra ta masa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.