Masa czekoladowa

Ocena przepisu

Składniki

  • krem czekoladowy 20 dag
  • masło 1 kostka
  • spirytus 1 kieliszek

Sposób przyrządzenia

Masło pokroić na kawałki. Zmiksować, dodać krem czekoladowy. Miksujemy na puszystą masę, dodając po parę kropli spirytus. Masą możemy przekładać np ciasteczka, placki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1108
Data dodania: 2010-11-16

Zdjęcia

Masa czekoladowa
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masa czekoladowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.