Mango z rusztu

Ocena przepisu

Składniki

  • połówki mango 12 szt
  • koniak 2 kieliszki
  • wiórka czekoladowe 4 łyżki

Sposób przyrządzenia

Musimy pamiętać ze mango musi być duże i soczyste. Skrapiamy je koniakiem i układamy na folii aluminiowej. Kładziemy na ruszt i pieczemy około 5 minut. Na chwilę przed podaniem jeszcze raz skrapiamy koniakiem i posypujemy wiórkami czekoladowymi.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1491
Data dodania: 2010-11-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mango z rusztu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.