Rosól wołowy z ziemniakami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogony wołowe umyć, pokroić na kawałki, zalać 1, 4 litra wody i gotować na wolnym ogniu z dodatkiem marchewki, pietruszki, cebuli. Pod koniec gotowania dodać ziele angielskie, liść laurowy. Doprawić do smaku. W między czasie ugotować ziemniaki. Rosół podać z ziemniakami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 505
Data dodania: 2011-02-13

Zdjęcia

Rosól wołowy z ziemniakami
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosól wołowy z ziemniakami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.