Szaszłyki z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Papryki oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić na kawałki wielkości pieczarek. Cebule i cukinię pokroić w plastry. Z pieczarek usunąć trzonki. Warzywa umieścić w naczyniu, przyprawić i wymieszać z oliwa. Odstawić na godzinę. Następnie nabijać naprzemiennie na patyczki do szaszłyków. Piec na grillu kilka minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 668
Data dodania: 2011-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szaszłyki z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.