Ośle uszy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo. Po obraniu przecinamy na połowę i drążymy otwory. Następnie smarujemy jaja majonezem i wkładamy zwiniętą wędlinę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1111
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Ośle uszy
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ośle uszy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.