Wiosenna Jachnija

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć w zimnej wodzie i podzielić na kilka części. Zrumienić na tłuszczu. Wyjąć i na tym samym tłuszczu usmażyć cebulkę. Do miękkiej cebulki dodać przecier pomidorowy rozrzedzony wodą i wsypać mieloną paprykę. Zasmażkę rozprowadzić bulionem, włożyć mięso i gotować na małym ogniu, dodać pozostałą,drobno posiekaną cebulkę, pokrojony szczypior czosnku oraz oczyszczoną i pokrojoną sałatkę. Posolić i dogotować na małym ogniu. Przed podaniem posypać natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 609
Data dodania: 2008-11-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Wiosenna Jachnija

2010-02-23 00:40:45

jachnija, dziwna nazwa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.