Leszcz z Grzybkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby namoczyć, ugotować i pokroić w paseczki, rybę oczyścić i też pokroić w paseczki, lekko podsmażyć, dodać pokrojoną cebulę, zrumienić, dodać grzyby, kapary, koncentrat, śmietanę, przyprawy i dusić do miękkości, doprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 912
Data dodania: 2011-02-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Leszcz z Grzybkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.