Papryka z bryndzą.

Ocena przepisu

Składniki

  • papryka 1 szt
  • bryndza 10 dag
  • zioła 1 szczypta
  • kiełki słonecznika 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Z papryki usunąć gniazda i upiec w piekarniku. Ostudzić i zdjąć skórkę. Pokroić na paski i ułożyć na talerzu. Posypać bryndzą i ziołami, kiełkami słonecznika.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 2267
Data dodania: 2008-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Papryka z bryndzą.

2010-02-25 20:54:56

Fajne danie na kolację.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.