Żurawinowy sos do pasztetu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłko sparzyć, obrać i zetrzeć na tartce, na mus (takiej do tarcia ziemniaków). Żurawinę zagotować z cukrem i tartym jabłkiem. Doprawić solą, chrzanem i sokiem z cytryny. Podawać na ciepło.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1990
Data dodania: 2011-02-03

Zdjęcia

Żurawinowy sos do pasztetu
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żurawinowy sos do pasztetu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.