Paluszki z wątróbki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wątróbkę umyć, pokroić w paseczki i zalać mlekiem na pół godziny. Następnie osuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać widelcem na talerzu. Paski wątróbki panierujemy w mące, jajku oraz bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 946
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Paluszki z wątróbki
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Paluszki z wątróbki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.